ČASOPIS FASHION MOOD SLAVI DRUGI ROĐENDAN

Časopis Fashion Mood u saradnji sa dugogodišnjim klijentima Huawei mobile Srbija i Tenero Fashion Woman, nagrađuje mlade i talentovane dizajnere, a u tome im je potrebna vaša pomoć!

Kompanija Huawei je nedavno u Parizu predstavila najstilizovaniju P seriju pametnih telefona za koju tvrde da je jedinstveni spoj mode i tehnologije. Kao dokaz da ove dve krajnosti ne mogu jedna bez druge, Fashion Mood magazin vas poziva da lajkujete kreaciju studenata Fakulteta za dizajn i multimediju, a Huawei će vlasnika one sa najvećim brojem lajkova nagraditi pametnim telefonom Huawei P20.

Posebnost ovog telefona je i twighlight boja inspirisana prelivanjem svetlosti jedinstvenog fenomena Aurore Borealis, koji nosi upravo zastitno lice P20 serije i poznata izraelska glumica Gal Gadot. Zahvaljujući ovom uređaju svaka njena fotografija je kao ona sa crvenog tepiha.

Sve kreacije studenata Fakulteta za dizajn i multimediju (na kojem je u poslednjih pet godina diplomiralo 15 studentkinja), biće izložene na ekskluzivnom događaju povodom proslave drugog rođendana ovog magazina koji će se održati u petak, 20. aprila u hotelu “Hilton” u Podgorici.

U tom pogledu, pred vama su fotografije radova studentkinja, pa lajkujte onu koja vam se najviše dopada, i pomognite im da baš jedna od njih osvoji telefon Huawei P20.

Časopis Fashion Mood će u saradnji sa kompanijom Tenero Fashion Woman, nagraditi i one koje budu glasali. Naime, neko od vas će osvojiti vaučer u vrednosti od 200 evra, koji je obezbedio Tenero Fashion Woman.

PHOTO CREDIT: Jovana Milić

Aleksandra Radosavović

Anđela Vukašević

Anđela Nikolić

Anđela Nikolić

Anja Adamović

Bojana Čelebić

Lejla Pepeljak

Marta Gačević

A ovo su pravila takmičenja:

1. Lajkujte Facebook stranu časopisa Fashion mood;

2. Lajkujte Facebook stranu Huawei mobile Srbija;

3. Lajkujte Facebook stranu Tenero Fashion woman;

4. Lajkujte fotografiju – kreaciju studentkinja Fakulteta za Modni dizajn;

Budite brzi, i glasajte! Nagradna igra traje do petka 20. aprila.