Fashion

Beate Karlsson – AVAVAV

Vođen kreativnim dizajnom i osvešćenom proizvodnjom.Sa sedištem u Firenci.Predvođen kreativnom direktorkom Beate Karlsson.

Kering grupa kupuje brend Tom Ford?

Kering grupa , vlasnik brendova Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Alexander McQueen i Yves Saint Laurent , mogla bi uskoro postati bogatija za još jednog člana.

Jacquemus se za SS23 vraća u Pariz!

Nakon obilaska plaže na Havajima i slanih ravnica Camargue u južnoj Francuskoj, Simon Porte Jacquemus vraća u Pariz kako bi predstavio svoju narednu modnu kolekciju.

Balenciaga x Adidas

Prvi put viđeni na modnoj pisti u izlogu inspirisanim berzom za proleće/leto 2023. Balenciaga i Adidas sada predstavljaju svoju najnoviju zajedničku kampanju, u kojoj globalne ličnosti jurišaju na užurbane kancelarije na Manhattanu.

Riccardo Tisci se vraća na crveni tepih

Kada je Tisci u septembru napustio mesto kreativnog direktora u luksuznoj kući Burberry , modni svet se zapitao šta dalje očekivati od dizajnera. Pre par dana smo možda dobili odgovor.

ZAŠTO MILENIJALCI VOLE GUCCI?

Posljednjih nekoliko godina dominacija brenda Gucci na modnoj i mainstream sceni je neosporiva. Istovremeno, na svjetskom tržištu raste broj uspješnih mladih ljudi, milenijalaca i Gen Z-era, koji zarađuju ozbiljne sume novca, grade karijere i nalaze se na Forbsovim listama. Oni su brzo postali najozbiljniji kupci luksuznih modnih kuća. Ali, šta je zapravo ono što ih njima privlači i čemu Gucci duguje takvu popularnost?