ChocoBash – proizvodi umotani u posvećenost

ChocoBash je potpis koji stoji iza pažljivo osmišljene palete čokoladnih proizvoda koji ima za cilj okupljanje ozbiljnih sladokusaca koji su u lovu na neprocjenjive čoko-zalogaje.

Proizvodnja počiva na filozofiji reciklaže. A o zelenim namjerama ovog prefinjenog znalca mogu reći da se pakovanja proizvoda rade u eko materijalima. Kako je želja ChocoBash-a da uvijek ostane član ekipe, poenta ambalaže je da nađe i svoju (možda novu) ulogu u domu u kom stanuje. Ulogu mu namjenjuje isključivo vlasnik i dok god inspiriše kreaciju, ChocoBash je sa tim OK. Može to biti mjesto za skladištenje slatkiša, skrivenih drangulija, a može biti i držač za olovke, nakraju, on vjeruje svojim kupcima da znaju šta je najbolje za njih. 

70% svjetske proizvodnje kakaa, nažalost, nastaje zahvaljujući trafikingu i dječijem ropstvu i radu. Takva proizvodnja kakaa pored ogromne nehumanosti prema čovjeku bira i nehuman odnos prema prirodi, što se vidi uništavanjem okoline zarad veće proizvodnje kakaa. ChocoBash nije dio takve priče. Stoga, isključivo koristi kakao neokaljanog porijekla. Kakao, do čijih se radnika plantaže može doći u svakom trenutku. Drvo kakaa oko kog neko brine u pravom smislu te riječi. 

Kako god okrenemo iza ChocoBash-a stoji ogroman trud, i nakraju dana za sebe kaže da je umotana posvećenost. Iza svega je i ogromna hrabrost za pokretanje ženskog biznisa u okolnostima u kojima se svijet u momentu osnivanja ChocoBash-a nalazi. ChocoBashu je važno u kom je društvu, čije ga ruke prave, i koje ga ruke nose. Ako je slučajno i dio neke oluje, ima iskrenu želju da oplemeni i nju. Što bi u praksi značilo, ako poklanjate ChocoBash za iskupljenje, on je velika podrška, jer zna da imate iskrene namjere i cijeni što radite na kvalitetu vaših veza. Sa sobom, sa porodicom, sa prijateljima. Što je najvažnije, zna da vam je namjera da usrećite i inspirišete nekoga.

Related

BREND PRETTY BALLERINAS OTVARA SVOJ SHOWROOM U PORTO MONTENEGRU

Pretty Ballerinas je deo “MASCARO” porodične kompanije osnovane 1918. godine Prve kolekcije brenda bile su inspirisane
ikonama poput Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Faye Dunaway I Elle Fitzgerald . Danas
brend zastupaju neka od najvećih imena u modnoj industriji poput Kate Moss, Olivia
Palermo, Poppy Delevinge.