Daniel Lee – Detalji debitantske kolekcije za Burberry

LONDON – Biće to povratak velike londonske piste bez ikakvih smetnji. U ponedeljak uveče Britansko Modno Veće otkrilo je privremeni raspored fizičkih i digitalnih revija i prezentacija londonske nedelje mode koja će se održati između 17. i 23. februara i na kojoj će učestvovati dizajneri ženskih i muških kolekcija.

Burberry je glavni na kalendaru za jesen 2023. zahvaljujći tome što se britanski brend priprema za debi Daniela Leeja za luksznu modnu kuću , 20.februara – obeležavajući značajnu promenu u dizajnu u odnosu na svog prethodnika , legendarnog dizajnera Riccarda Tiscija

Sezonu revija otvoriće Paul Costelloe 17. februara, nakon čega slede Fashion East , Edward Crutchley , Huishan Zhang i BFC Newgen dizajnerka Sinéad O’Dwyer, irska dizajnerka sa sedištem u Londonu koja je zauzela mesto u popularnoj kulturi sa Larom Stone, Palomom Elsesser, Björk, Arcom i Precious Lee.

Related

MET GALA : FIRST MONDAY IN MAY

Prvi ponedeljak u maju vreme za Met gala i svetske zvezde da se pojave u Metropoliten muzeju umetnosti u Njojorku na najekstravagantnijoj noći mode.

BALMAIN RENAISSANCE COUTURE

Nova Balmain Couture kolekcija nastala je kao rezultat saradnje kreativnog direktora kuće Oliviera Rousteinga sa Beyonce.