Hailey Bieber – Rhode Skincare.

Linija za negu kože Rhode Hailey Bieber – sa svojim nežnim formulama prepunim peptida – bukirana je i zauzeta od letnjeg lansiranja. Glazing Fluid i Lip Treatment bili su apsolutni hitovi (čak je i Kim K priznala da je tražila “veze” kako bi se dočepala nekih), oba zahvaljujući obećanoj pomoći u postizanju glazirane kože po kojoj je poznata kao model. 

Za Haileyin 26. rođendan ove godine, poklonila je obožavateljima ono što žele: novo lansiranje Rhode u obliku Peptide Lip Treatmenta sa mirisom vanile. Prikladno nazvan ‘Vanilla Cake’, predviđamo da je ovo lansiranje koje će se rasprodati poput kolača (od vanile) , obzirom na to koliko je peptidni tretman za usne uspešan za brend (zahtevi za obnavljanjem zaliha su veliki) zahvaljujući njegovim intenzivno hidratizirajućim svojstvima i gustoći i sočnom završetku.

Related

PAT MC GRATH: UMETNICA ZA ŠMINKU, O KOJOJ PRIČA CEO SVET

Pat je Britanka jamajkanskog porekla. Po njenim rečima, ljubav prema modi i šminki na nju je prenela majka. Iako nije stekla formalno obrazovanje, rano se izdvojila svojom inovativnošću i originalnošću. Mnogi smatraju da je Pat najuticajniji makeup artist današnjice. Ne postoji javna ličnost ili modni dizajner koji nije poželeo da sarađuje s njom. O njoj govori ceo svet, a mlade devojke koje obožavaju šminku redovno je prate na Instagramu jer je veoma aktivna na društvenim mrežama.