HUAWEI I HELENA KRISTENSEN ZAJEDNO PREDSTAVLJAJU NOVI PAMETNI TELEFON HUAWEI P20 PRO

Vodeći tehnološki brend Huawei objavio je puštanje u prodaju svog novog flegšip „inteligentnog“ telefona HUAWEI P20 Pro. Kombinovanjem prve trostruke Leica kamere i uzbudljive inovacije podstaknute veštačkom inteligencijom, Huawei donosi najneverovatnije iskustvo fotografije. Tokom svetske premijere nove Huawei serije telefona, održane u čuvenom pariskom centru Grand Pale, Huawei je objavio i početak saradnje sa Helenom Kristensen, jednom od najpoznatijih supermodela i fotografa, koja je snimila intimnu seriju portreta. Ova serija prikazuje tri fascinantna subjekta koji dočaravaju živopisne boje i predivne detalje fotografije kao posledicu korišćenja telefona HUAWEI P20 Pro – uz više preciznosti nego  ikada do sada.

Prelepa kolekcija pod nazivom „Vidi više” se fokusira na priče o tri talentovana profesionalca i demonstrira kako HUAWEI P20 Pro fotografima i posmatračima omogućava da Vide više zahvaljujući svršenom balansu svetlosti i detalja na svakom portretu. Ova serija pruža uvid u Heleninu veštinu i spretnost u ulozi fotografa, u čemu joj sjajno pomaže neverovatni HUAWEI P20 Pro, čime se u jednoj savršenoj umetničkoj formi sjedinjuju tehnologija i kreativnost. Ekspertski napravljena Leica kamera sa trostrukim sočivom od 40MP se kombinuje sa moćnim inovacijama kompanije Huawei, uključujući prepoznavanje objekta i super usporeno snimanje, ne bi li se dobilo iskustvo korišćenja profesionalnog foto-aparata.

Poznata po saradnji sa brojnim modnim kućama kao što su Chanel, Versace i Prada, Helena Kristensen je jedna od najčuvenijih supermodela na svetu. Kao dugogodišnji zaljubljenik u fotografiju, tokom poslednjih godina je odlučila da stane iza kamere i fokusira se na svoju karijeru fotografa, o čemu svedoče brojna priznanja i izložbe u galerijama širom sveta.

„Za ovo snimanje mi je bilo bitno da zabeležim duh i posvećenost svojih subjekata, i da moji portreti dočaraju njihov karakter bez potrebe za rečima”, kaže Helena Kristensen.

„Slikanje telefonom HUAWEI P20 Pro ne samo da je olakšalo ceo proces, već je i značilo da mogu značajno da se približim ovim neverovatnim ženama, jer je uklonilo potrebu za bilo kakvom dodatnom opremom, efektno eleminišući barijere koje su se ranije nalazile između mene i mojih subjekata.”

Huawei je blisko sarađivao sa fotografima i specijalistima u kompaniji Leica AG na razvijanju i projektovanju nove generacije „inteligentnih“ telefona koji korisnicima omogućavaju da lako ovladaju zanatom stvaranja savršenih fotografija. Kao posledica toga, HUAWEI P20 Pro donosi najnaprednije iskustvo korišćenja kamere telefona – veštačka inteligencija zna šta čini dobru sliku. Automatski prilagođava podešavanja u skladu sa subjektom radi dobijanja boljih rezultata, ali i nudi savete po pitanju kompozicije i okvira slike, čime korisnicima u sekundi donosi profesionalno znanje koje se inače stiče celog života.

Među ostale odlike koje unapređuju iskustvo fotografije spadaju najveći senzor za svetlo na telefonu (koji prima više svetlosti, što dovodi do nastanka jasnih i fokusiranih slika) i Noćni režim rada (za neverovatne fotografije nastale noću). Pored toga, HUAWEI FullView maksimizuje veličinu displeja i donosi predivne vizuelne efekte, dok će ultra efikasna baterija omogućiti korisnicima da slikaju satima. Uz to, kada im konačno zatreba dopuna, HUAWEI SuperCharge tehnologija će se pobrinuti da za nekoliko minuta* nastave gde su stali!

Sa telefonom HUAWEI P20 Pro objavljujumo novu eru i standarde za kamere pametnih telefona, rekao je Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group.

HUAWEI P20 Pro predstavlja kombinaciju najnovije tehnologije pametnih telefona i čuvene ekspertize kamera kompanije Leica ne bi li se dobilo vrhunsko fotografsko iskustvo podržano veštačkom inteligencijom, čime se korisnicima daje mogućnost da, sa svakom slikom, postignu rezultate profesionalnog standarda“.

Prelepe boje čine HUAWEI P20 Pro odličnim modnim i stilskim izborom jer pružaju korisnicima mogućnost da izraze svoju ličnost i emociju kroz svoj uređaj. Upečatljive Twilight, Midnight Blue i Pink Gold boje, pored klasične Black boje, oplemenjuju čitavu seriju, dok prvo ikada stakleno kućište sa postepenom promenom nijansi boje predstavlja estetski zaokret koji se ističe u masi.**

Tri osobe koje su subjekti Heleninih fotografija su posebno odabrane zbog strasti ka postizanju savršenstva u svojoj profesiji. Njihovi portreti, koje je Helena Kristensen uslikala pomoću telefona HUAWEI P20 Pro, nam omogućavaju da „vidimo više“ o njihovoj svakodnevnoj posvećenosti i predanosti. Helena beleži duboku skoncentrisanost dizajnerke nakita Adeline Rapon dok radi na razvoju svojih projekata; ona beleži gracioznost balerine Melise Čapski dok uvežbava savršenu piruetu; i fotografiše enigmatičnu Mariju Fagerström, međunarodnog pilota, koja je putovala u skoro svaki deo sveta.

Telefoni HUAWEI P20 i HUAWEI P20 Pro su predstavljeni tokom spektakularnog događaja organizovanog u utorak 27. marta u čuvenom centru Grand Pale u Parizu. Ovo predivno zdanje neguje dugogodišnju povezanost sa najpoznatijim modnim brendovima kao što su Chanel i Hermes. Huawei prati stope ovih čuvenih modnih kuća da bi prikazao fuziju mode i tehnologije u predivno izrađenoj seriji HUAWEI P20.

Pratite Huawei na društvenim mrežama Instagram i Twitter (@HuaweiMobile) da biste saznali više o kampanji #SeeMooore sa Helenom Kristensen.