Jelena Karleuša u Balenciaga izdanju oduzima dah regionu.

Kraj godine u Beogradu obeležava niz dešavanja a glavni povodi za okupljanja su  proslave rodjendana uspešnih kompanija, nedelja mode i dodele nagrada.

U koraku sa svetom ovakvi dogadjaji nalažu  obavezno prisustvo najvećih regionalnih zvezdi pa smo tako imali prilike da vidimo interesantnu selekciju domaćih I stranih autentičnih dizajnerskih komada na crvenim tepisima.
Od Seke Aleksić u drapiranoj haljini Rick Owensa, preko Sofije Milošević u sheer haljini brenda Mugler do apsolutnog favorita pop ikone Jelene Karleuše od glave do pete obučene u Balenciagu.

Dva dana za redom svedočili smo najskupljim izdanjima regionalnih red-carpeta a kalkulator je prikazivao cifru koja je prelazila 10.000 €.

Za prvu priliku Jelena se pojavila u Balenciaga swimsuit haljini čija je vrednost 2700€ , BB monogram mindjušama od 995€ , BB 2.0 monogram ogrluci od 1800€, Hourglass XS ručnoj torbi od 2150€  , Metallic Silver čizmama od 1050€ a nešto kasnije u toku večeri uhvaćena je sa novim Wire Cat naočarima od 515€.

Naredne večeri obukla je gotovo identičnu kombinaciju u crnoj boji , što je dodatno učvrstilo apsolutnu dominaciju na narednom dešavanju ali i domaći zadatak ostalim javnim ličnostima.

Komentari javnosti su i više nego pozitivni dok na platformi Instagram neretko nailazimo na komentare svetskih zvezdi koje oduševljeno ostavljaju laskave komentare i emotikone ali i fanove koji je po ko zna koji put porede sa Kim Kardashian.

Related

BREND PRETTY BALLERINAS OTVARA SVOJ SHOWROOM U PORTO MONTENEGRU

Pretty Ballerinas je deo “MASCARO” porodične kompanije osnovane 1918. godine Prve kolekcije brenda bile su inspirisane
ikonama poput Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Faye Dunaway I Elle Fitzgerald . Danas
brend zastupaju neka od najvećih imena u modnoj industriji poput Kate Moss, Olivia
Palermo, Poppy Delevinge.