JEN ATKIN: NAJTRAŽENIJI FRIZER HOLIVUDA

Njen profil na Instagramu broji više od dva miliona pratilaca, veoma je bliska sa porodicom Kardashian i odnedavno ponosna vlasnica vrlo traženog brenda Ouai.

Piše: Vanja Pantin

Jen Aktin je od profesije frizera neosporno napravila ozbiljan lajfstajl. Probudi se u Kanu, po podne radi slikanje u Parizu, uveče se vraća i sređuje top modele za Vogue party – i za sve to je odlično plaćena!

Njen put uspeha traje već dugih deset godina. Sama kaže da joj je neko pričao da će tako živeti svoj život, ne bi mu verovala. Srećno je zaljubljena i udata, baza joj je Los Anđeles, ali preko trista dana godišnje ne spava u svom krevetu. Njena priča počela je da hvata ozbiljan zalet kada je postala zvanični frizer sestara Kardashian, a u poslednje vreme nema te it devojke kojoj nije radila kosu – što privatno, što za editorijale svetski priznatih magazina.

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Camila Coelho
Camila Coelho

Sve to podrazumeva velika odricanja i mnogo rada, ali njen trenutno najveći uspeh jeste godinu dana star brend specijalizovanih proizvoda za kosu pod nazivom Ouai, u koji je uložila ono malo slobodnog vremena koje se, kako su godine prolazile, svelo na minimum.

OUAI mus za mekšu kosu
OUAI mus za mekšu kosu
OUAI suplement za jačanje kose
OUAI suplement za jačanje kose
OUAI smooth šampon za kosu
OUAI smooth šampon za kosu

Savršeno pakovanje, odličan rejting na beauty blogovima, kao i mnogo slavnih promotera doprineli su da Jen za kratko vreme napravi imperiju, a nedavno je dobila i nagradu za najbolji beauty proizvod na tržištu, što je samo potvrda da njena priča tek počinje. Od tableta za rast kose, preko ulja koja neguju krajeve i savršeno mirišu, pa sve do revolucionarnog suvog šampona u obliku pene – sve te proizvode možete pogledati i naručiti na globalnom sajtu Sephore (www.sephora.com).

Kaia Gerber
Kaia Gerber

Related