LADY GAGA KAO HARLEY QUEEN U FILMU JOKER 2

Piše : Stefan Ristić
Fashion and Digital Editor

Oktobar 2024. neće doći dovoljno brzo. Tada će, Lady Gaga debitovati kao zlobna Harley Queen u nastavku Joker-a — ali na sreću, do tada, imamo prvi pogled na pevačicu-sleš-glumicu obučenu u lik na setu predstojećeg filma do zadrži nas.

U subotu ujutru, pop zvezda je fotografisana u kostimu dok je snimala scenu ispred Gradske kuće u New Yorku. Na snimku, Gaga je u pratnji policajaca niz stepenice zgrade suda, noseći jarko crveni sako sa naboranim manžetnama preko crno-belog kockastog gornjeg dela korseta i crnu kožnu mini suknju sa rajsferšlusima sa obe strane. Dopunila je izgled prozirnim čarapama sa dijamantskim detaljima, crnom torbicom i odgovarajućim lakiranim čizmama sa visokom potpeticom.

Prošlog meseca, Gaga je na Instagramu podelila zvaničan tizer sebe kao dr Harlin Kvinzel. Na slici sa natpisom „Folie a Deuk“ (što u slobodnom prevodu znači „ludilo koje dele dvoje“), Gaga se vidi kako strastveno grli Hoakina Feniksa, koji će ponoviti svoju Oskarom nagrađenu ulogu Artura Fleka, zvanog Joker.

Related