OLIVIA CULPO: BEAUTY ROUTINE

Devojka čistog tena, prirodno smeđe netretirane kose i jakih obrva, nekada je bila Mis Roud Ajlanda, a danas ponosno krasi naslovne strane širom sveta. Sa novom frizurom postala je znatno atraktivnija, a nega lica i šminka su stvari u kojima apsolutno uživa.

Piše: Vanja Pantin FOTO: Getty images

 

Kada vidite close up slike Olivije Culpo, pomislite kako su isfotošopirane do besvesti, a istina je da na paparaco fotografijama ona izgleda identično – besprekoran ten je njen zaštitni znak i nešto što sa ponosom ističe da joj je prioritet broj jedan.

Urban Decay Naked 3 paleta
Urban Decay Naked 3 paleta
Revlon rumenilo u stiku
Revlon rumenilo u stiku

Zdravom ishranom nadomesti dane kada joj je lice preopterećeno šminkom zbog posla, pa kad već ne može da hidrira kožu spolja, pokušava da je hrani iznutra. Obožava da se šminka sama i neretko se hvali da to bolje uradi od većine profesionalaca, a voli da šminka i drugarice kad god joj to vreme dozvoli.

Kada su nokti u pitanju, nikada ne nosi preduge, a svoju dugu kosu nedavno je ošišala na paž, što joj daje svežinu i izrazito cool imidž. 

Miss Dior Cherie parfem
Miss Dior Cherie parfem
Marc Jacobs tečni hajlajter
Marc Jacobs tečni hajlajter

Izbegava mat karmine jer isušuju usne, tako da u većini slučajeva nosi ili samo labelo ili hidratantne ruževe bogate sjajem, a zanimljivo je i da voli masna rumenila u stiku jer, kako kaže, njenom licu daju potpuno prirodan izgled. Proizvodi bez kojih ne ide na put su prajmer sa iluminatorom i maskara.

Related