ŠTA ĆE RIHANNA IZVODITI NA VELIKOM SUPERBOWLU?

NFL je potvrdio da će Rihanna predvoditi nastup u poluvremenu Super Bowla u februaru 2022 i evo potpunih sažetaka o njenom povratku na pozornicu!Kada je Super Bowl 2023. i koje će pesme izvoditi otkrivamo u nastavku teksta.
Rihanna bi se trebala vratiti na pozornicu nigde drugde nego na Super Bowlu 2023., nakon što je potvrđena kao glavna učesnica a za poluvremenski šou. Nastup na poluvremenu jedan je od najpoželjnijih termina u muzici, stoga je potpuno ispravno da se Riri vrati na pozornicu na veliki ikoničan način. Ovo je prvi put da ćemo ponovno videti Rihannu u njenom muzičkom elementu nakon što se posljednjih godina fokusirala na svoje poslove – Fenty Beauty i Skin, ali i nakon što se ostvarila kao majka. 

Rihanna - VMA 2016 Performance

Šta će Rihanna izvesti na Super Bowlu?

Prerano je znati koje će tačno pesme Riri izvoditi na poluvremenu, ali možemo pretpostaviti da će performans uključiti mnoge njene najveće hitove objavljene tokom prethodnih godina. Rihanna je izdala svoj poslednji album, ‘ANTI‘, 2016., a poznata je po tome što je na pozornicu donela nezaboravne spletove, uključujući svoje kultne MTV VMA nastupe 2016. gdje je uključila velike hitove poput ‘Only Girl In The World‘, ‘Don’t Stop The Music‘, ‘We Found Love‘, ‘Where Have You Been‘ i više. Jay-Z će uz pomoć svoje kompanije Roc Nation pomoći organizaciju nastupa Rihanne, što ima smisla obzirom da je je prvi put potpisao ugovor s pevačicom kada je imala samo 16 godina. Pomoć Jay-Z-ja će, naravno, takođe znači da možemo očekivati ništa manje od kultnog nastupa. Reper je u jednoj od izjava Rihannu nazvao ‘ženom skromnih početaka koja je na svakom koraku nadmašila očekivanja‘, dodavši da je ona jedna od ‘najistaknutijih umetnica u istorijii‘.

Kada će se održati Super Bowl ?

Sledeći Super Bowl trebao bi se održati u nedelju, 12. februara 2023. Održaće se na stadionu State Farm u Glendaleu, Arizoni.

Tekst : Stefan Ristić
Fashion and Digital Editor