Najzanimljivija dešavanja u Kardashian porodici u 2022.

Sva dešavanja u protekloj godini u porodici Kardashian bilo je teško ispratiti. Skandali koji prate ovu porodicu od prvog serijala “Keeping Up With The Kardashians” doneli su njenim članovima američku slavu, a godine snimanja i pametni “side” projekti svetsku prepoznatljivost.

Potrudili smo se da za Vas izdvojimo najupečatljivije trenutke iz 2022. godine.

Khloe Kardashian i Tristan Thompson dočekali su sina. 

Reklo bi se sasvim obična vest , ali samo ako niste ispratili dramu oko očinstva koje je Tristan poricao a na kraju priznao da je u vezi sa Maralee Nichols dobio sina. Nakon javnog priznanja usledilo je i javno izvinjenje Khloe , baš u trenutku kada je saopštila da preko surogata očekuju dete . Khloe je pred kamerama pokušala da objasni da nikada ne bi napravila takvu grešku da je znala za Tristanovu “grešku”.

Kylie Jenner i Travis Scott promenili su ime deteta.

Kylie Jenner i Travis Scott zbunili su medije kada su naprasno povukli ime svog novorodjenog deteta. Dečak kome su dali ime Wolf posle samo mesec dana ostao je bez imena jer se navodno prema rečima Kylie Jenner ime jednostavno nije uklapalo uz temperament deteta. Nešto kasnije Kylie je izjavila da joj se nije dopalo ime obzirom na to da je vrlo često .

Kris, Kourtney, Kim, Khloe, Kendall i Kylie pojavile su se na Met Gali

Ovo je prvi put da je porodica u potpunom sastavu bila prisutna na Met Gala večeri koju organizuju Vogue magazin i Met Museum. Anna Wintour koja ne greši kada su moda i zvanice u pitanju znala je ko će privući najviše pažnje svetskih medija. Kris se pojavila obučena u Oscar de la Renta haljinu sa Lorraine Schwartz nakitom. Kendall se pojavila u dvodelnom Prada setu sa izblajhanim obrvama , dok je Kylie odala počast Virgilu Ablohu , noseći Off-White venčanicu. Kourtney je nosila suknju američkog dizajnera Thom Brownea , Khloe zlatnu haljinu brenda Moschino dok se Kim Kardashian pojavila u društvu Pete Davidsona u vintage haljini Marilyn Monroe.

Venčanje Kourtney Kardashian i Travis Barkera

Dva venčanja za Kourtney! Venčanje Kourtney i Travisa održano je čak dva puta. Prvo venčanje održano je nakon dodele Grammy nagrada u “gradu grehova” – Las Vegasu. Drugo venčanje održano je u Portofinu , Italiji pod pokroviteljstvom brenda Dolce & Gabbana . Venčanice i haljine sa ovog dogadjaja ćemo zasigurno svi pamtiti kao i samu ceremoniju koja je okupila celu porodicu.
 

Sve oči bile su usmerene na razvod Kim Kardashian i Kanyea Westa 

Dramatičan razvod Kim Kardashian i Kanyea Westa tresao je planetu danina , bolje rečeno mesecima. Neslaganja u porodici dovele su Kim na odluku da stavi tačku na brak sa reperom. Kanye koji se nije lako pomirio sa ovom odlukom , redovno je na društvene mreže kačio prepiske sa Kim , kao i njenim novim izabranikom Peteom , posebno naglašavajući da mu se krše očinska prava.

Kratka romansa Kim Kardashian i Pete Davidsona

Romansa izmedju Pete Davidsona , komičara i modne ikone Kim Kardashian nije dugo trajala. Pete se u ovom krugu zadržao svega par meseci ali dovoljno dugo da napravi niz skandala , raspravama sa Kanyeom kome je vrlo smelo poslao polu-goli selfie sa Kim iz kreveta. Odnos izmedju Kim i Petea okončan je izjavom da je bilo teško održati vezu.

Kim Kardashian u ulozi dizajnera brenda Dolce & Gabbana

Saradnja sa Stefanom i Dominikom počela je svadbom Kourtney Kardashian koju su upravo oni sponzorisali. Kako bi spasili brend od propadanja , dvojac je zamolio Kim da im se pridruži u kreiranju nove ženske linije. Revija na kojoj su se svo troje pojavili kako bi predstavili kolekciju  nosila je naziv “Ciao Kim” .

Kim Kardashian I Balenciaga drama

Svi su nestrpljivo čekali komentare Kim Kardashian na situaciju koja je potresla brend Balenciaga. Kim je neko ko godinama nosi odeću ovog brenda , pojavljuje se na njihovim revijama i uzeta je za zaštitno lice , ali je ipak preispitala svoje odnose sa brendom koji je optužen za plasiranje dečije pornografije klijentima širom sveta , nesvakidašnjim fotografijama koje su uključivale decu i s&m rekvizite.

Piše : Stefan Ristić
Fashion and Digital Editor

Related