ARRCC UŠAO U IZBOR ZA GODIŠNJU NAGRADU “ANDREW MARTIN”

Studio za dizajn enterijera ARRCC (Interior Design Studio), ušao je u izbor za godišnju nagradu – dizajner enterijera “Andrew Martin”.

 

“Uzbuđeni smo zbog nominacije, kao i zbog toga što ćemo biti deo 22.izdanja knjige Andrew Martina – „Dizajnerski pregled“, koja odaje počast svetskim TOP 100 dizajnerima enterijera za ovu godinu. Dugo iščekivana publikacija ocenjena je od strane  Synday Times-a kao “Oskar u svetu dizajna enterijera””, poručili su iz ARRCC-a.

Svake godine najbolji radovi svetskih dizajnera, objavljuju se u pomenutoj publikaciji. Tako “Review” predstavlja kulturni katalog u svetu dizajna.

“Ovo dostignuće je rezultat kojem su doprineli svi talentovani članovi našeg tima. Čast nam je što smo prepoznati na svetskoj dizajnerskoj sceni na ovom nivou. Za nas biti izvrstan nije posao, već način života”, zaključili su iz ARRCC-a.

Related

Fondazione Prada: Recycling Beauty.

“Recycling Beauty” je studija u potpunosti posvećena ponovnoj upotrebi grčkih i rimskih antikviteta u post-antičkom kontekstu, od srednjeg veka do barokne ere.

MUMBAI GRAD SNOVA

Daleko od izvikanih turističkih atrakcija koje obećavaju provod i odmor, u srcu Indije nalazi se Mumbai, grad koji pruža nezaboravan provod, lekciju iz istorije i nestvaran šoping, ali i prelijepe plaže i uvid u filmski glamur. Ova metropola je ogledalo raznolikosti čitave zemlje i suprotnosti u svakoj oblasti života, ali i žila kucavica u kojoj su dobar provod i ukusna hrana zagarantovani, a odmor ovdje je privilegija.