ARRCC UŠAO U IZBOR ZA GODIŠNJU NAGRADU “ANDREW MARTIN”

Studio za dizajn enterijera ARRCC (Interior Design Studio), ušao je u izbor za godišnju nagradu – dizajner enterijera “Andrew Martin”.

 

“Uzbuđeni smo zbog nominacije, kao i zbog toga što ćemo biti deo 22.izdanja knjige Andrew Martina – „Dizajnerski pregled“, koja odaje počast svetskim TOP 100 dizajnerima enterijera za ovu godinu. Dugo iščekivana publikacija ocenjena je od strane  Synday Times-a kao “Oskar u svetu dizajna enterijera””, poručili su iz ARRCC-a.

Svake godine najbolji radovi svetskih dizajnera, objavljuju se u pomenutoj publikaciji. Tako “Review” predstavlja kulturni katalog u svetu dizajna.

“Ovo dostignuće je rezultat kojem su doprineli svi talentovani članovi našeg tima. Čast nam je što smo prepoznati na svetskoj dizajnerskoj sceni na ovom nivou. Za nas biti izvrstan nije posao, već način života”, zaključili su iz ARRCC-a.

Related

ODUŠEVLJENI SMO NOVOM IZLOŽBOM DENISA BUTORCA U SPLITU

Dosadašnji fotografski ciklusi Denisa Butorca govorili su o kompleksnosti sazrevanja identiteta uslovljenog geopolitičkim i kulturnim okruženjem. U značajno slojevitim fotografskim serijama, autor je prepletanjem dokumentarnog i konceptualnog pristupa ispitivao širok dijapazon tema…