Astoria Group – Kolekcija boutique hotela i restorana.

Višestruko nagradjivana Astoria grupa ispred koje stoji kompanija Nemesis u svojoj kolekciji broji čak pet boutique hotela i tri restorana.

Astoria Budva , Kotor , Tivat i Podgorica , kao i ekskluzivni hotel Hemera samo su deo blaga ove grupe. Vodeći računa o uspešnoj poslovnoj strategiji, vlasnici i menadžment su u svim svojim projektima uspešno integrisali sve one elemente koji nam daju za pravo da verujemo da će se kompanija dugo zadržati na poziciji broj 1 u hotelskoj, ugostiteljskoj odnosno turističkoj ponudi Crne Gore.

Astoria Group broji šesnaest prestižnih nagrada dobijenih u razdoblju od 2010 do 2015, a samo neke od njih su – nagrada “Diamond leader of the year” , sertifikati “Hall of Fame” i “Certificate of Exellence”, nagrade “World Travel Award” , “Best new hotel” , “Turisam Board” kao i “Lianorg” – Asian Turism Market Top Choice”.

Posebnu pažnju posvećuejmo hotelu Hemera koji izrazitim šarmom, nepretencioznim stilom i prefinjenim dizajnom omogućava užitak u nenametljivom luksuzu i jedinstvenoj ponudi gastronomskih delikatesa.Smešten u urbanom gradskom jezgru Podgorice hotel Hemera nije samo sinonim za vrhunsku uslugu i udobnost već je i mesto kojem ćete se, zahvaljujući ljubaznoj riječi dobrodošlice i prijateljski pruženoj ruci domaćina, uvijek rado vraćati.

„A la carte“ restorani hotela „Astoria“ nude priliku da probate raznovrsnu nacionalnu i internacionalnu kuhinju. U ekskluzivnom i sofisticiranom baru Astorie možete da uživate u vrhunskim vinima renomiranih domaćih i inostranih vinarija.

Vrhunsko osoblje kontinuirano prati gastronomske trendove u svetu, pa na stolu uvek možete videti najnovije specijalitete.

Da se o gastronomiji vodi računa govori i činjenica da se svake sezone kreira i novi menu, kao posebnost se nude uvek sveža riba i morski plodovi , a gosti sami mogu izabrati ambijent za uživanje u konzumaciji hrane. (Restoran, Plažni bar, Terasa restorana, Caffe )

La Parisienne je kombinacija pekare, poslastičarnice i kafea. Rezultat su višegodišnjeg istraživanja, pripremanja i edukacije, ali prvenstveno ljubavi prema ovoj grani ugostiteljstva. Otvorene su sa željom da se osveži ponuda Crne Gore, a da se na tržište uvedu inovacije.
Širok asortiman kvalitetnih proizvoda, enterijer u stilu tradicionalnih francuskih pekara i atraktivne lokacije su glavni aduti grupe.

Related