Balenciaga x Adidas

Prvi put viđeni na modnoj pisti u izlogu inspirisanim berzom za proleće/leto 2023., Balenciaga i Adidas sada predstavljaju svoju najnoviju zajedničku kampanju, u kojoj globalne ličnosti jurišaju na užurbane kancelarije na Manhattanu.

Smeštene u živahnim NYC neboderima, glumice Isabelle Huppert i Han So Hee leže i opuštaju se dok bokser Jermell Charlo stoji uz Khadima Socka i poznatu Balenciaginu devojku Bellu Hadid. Pokrećući vas na posao s kolekcijom SS23 modne kuće, Hadid oblači fudbalerski dres marke Balenciaga i klasične trenerke širokih nogavica poznatije kao “Three Stripes”. Svakodnevni radni materijali i alati ulepšavaju svaku fotografiju jer se Balenciagine dva-u-jedan pantalone s petom slažu sa sportskim jaknama, zamenjujući tradicionalno poslovno odelo.

Majice s lažnim ovratnikom deluju kao redefinisane poslovne uniforme pored slojevitih ovratnika i brendiranih pufer jakni. Uništena kreacija Stan Smitha iz partnerstva vidi se nasuprot obnovljenih modela Triple-S, koji su se nedavno pojavili u aplikaciji CONFIRMED. Na samom kraju, odabrani kožni proizvodi sa tri pruge delikatno krase drvene stolove, uključujući ukrašene torbe s peščanim satom i sportsku opremu za teretanu za lako skladištenje na radnom mestu.

Pogledajte izbliza kampanju Balenciaga x Adidas SS23 u našoj galeriji. Kolekcija je od 3. novembra u prodaji putem web stranica oba brenda, u radnjama na odabranim Adidas i Balenciaga lokacijama širom sveta kao i u ekskluzivnim pop-up radnjama u Bangkoku, Dubaiju , Los Angelesu, Seulu, Tokiju i Torontu.

Piše: Stefan Ristić
Fashion and Digital Editor