BOTTEROV VIRALNI TREND KONDOMSKIH RUKAVICA

Tekst: Stefan Ristić
Fashion and Digital Editor

Botter je postao jedan od brendova o kojima se najviše pričalo na nedelji mode u Parizu, nakon što je na svojoj reviji za proleće/leto 2023. prikazao kolekciju kondoma.

Marka vodene odeće, koju vode Lisi Herrebrugh i Rushemy Botter, predstavila je niz vodeno plavih formalnih odela ove sezone. Odabrani izgledi dopunjeni su penušavim rukavicama, za koje se ispostavilo da su neverovatno veliki kondomi napunjeni vodom. “Stvarno želimo dovesti vodu na pistu” rekao je Botter za Vogue, dodajući: “Naše razmišljanje je bilo kako možemo sarađivati ​​sa prirodom, a ne s drugim modnim brendom? To je nešto što smo svake sezone pokušavali istražiti sve dublje.” Osim kondom rukavica, kolekcija je uključivala niz odevnih kombinacija inspirisanih prirodom, od haljina sa apstraktnim uzorcima do lookova od ispranog teksasa.

Fotografije: Botter / Vogue Runway

Related

MET GALA : FIRST MONDAY IN MAY

Prvi ponedeljak u maju vreme za Met gala i svetske zvezde da se pojave u Metropoliten muzeju umetnosti u Njojorku na najekstravagantnijoj noći mode.

BALMAIN RENAISSANCE COUTURE

Nova Balmain Couture kolekcija nastala je kao rezultat saradnje kreativnog direktora kuće Oliviera Rousteinga sa Beyonce.