GRAMMY AWARDS – RED CARPET REPORT

Tekst/Kolaž: Stefan Ristić
Fashion and Digital Editor

Večeras se u LA-u u Cripto.com Areni održava 65. godišnja dodela Gremi nagrada — inače poznata kao najveća muzička noć, koja se emituje uživo u 20:00 EST. Ove godine, Trevor Noa će biti domaćin događaja koji slavi nominovane, uključujući ABBA-u, Adel, Bijonse, Bad Bunni-a, Harija Stajlsa i druge. Pored nastupa umetnika kao što su Stiles i Bad Bunni, biće napravljen specijalan set od Missi Elliott, Kueen Latifah, Lil Vaine, Busta Rhimesa i drugih u čast 50. godišnjice hip-hopa.
Međutim, pre nego što ceremonija počne, neke od najvećih zvezda muzičke scene izaći će na crveni tepih u svojim najsmelijim izdanjima.

Ovo je dodela nagrada koja je proizvela trenutke poput Versace haljine sa dubokim V dekolteom Dženifer Lopez, Mugler couture Cardi B i viralnog ulaska Lejdi Gage u jaje. Uvek možete računati na učesnike da daju interesantnu izjavu i da idu u krajnost.
Uzimajući u obzir da ova godina ima nagomilanu listu nominovanih za poznate ličnosti – nadamo se i molimo se za viđenje Bijonse! – možete se kladiti da će se i coutre moda pojaviti na red carpetu. Nominovana 
Doja Cat je već donela neke ozbiljne epske stilske izbore na nedelji mode u Parizu prošlog meseca. Da li će kolege muzičari parirati ovoj velikoj modnoj energiji? Samo će vreme pokazati. U nastavku pogledajte šta su svi vaši omiljeni izvođači obukli na crvenom tepihu.

Fotografije : Getty Images