IZABRALI SMO 5 HALJINA DOMAĆIH AUTORA IDEALNIH ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ

Tekst : Stefan Ristić
Fashion and Digital Editor

Dobro došli u klub onih koji teško donose odluke , ili čekaju poslednji trenutak da se pripreme za dešavanja.
Vrlo nam je poznato kako izgledaju pripreme u poslednjem minutu ili koliko naporan shopping može postati pod pritiskom predprazničnih obaveza pa smo tim povodom odabrali neke od skrivenih dragulja domaćih autora mode koji su još uvek dostupni za kupovinu. 

Kvalitet koji je uvek na prvom mestu , sveža ideja , ograničena proizvodnja i odgovor na dobro utvrdjene svetske trendove glavno su oružije dizajnera sa Balkana. Neretko , upravo oni su izbor globalno priznatih javnih ličnosti ili se nose u paru sa prestižnim luksuznim brendovima. 

Mihajlo Anušić jedan je od omiljenijh dizajnera naše redakcije koji romantičnim kreacijama i atraktivnim sadržajem uspeva da inspiriše žene širom sveta. Veliki karner na haljini koja ističe figuru ne samo da ostavlja super-glamurozni utisak već je sigurno da bi se o Vama pričalo u narednom periodu.

Marija Tarlać

Kada pomislimo na Mariju Tarlać prva pomisao nam je ikonična “Butterfly Dress”koja je ostvarila neverovatan uspeh ove sezone i postala deo gotovo svake wish-liste IT devojaka. Haljina je još uvek dostupna online , ukoliko ste se do sada premišljali – vreme je!

Ines Atelier

Apsolutna kraljica glamura Ines Janković predstavila je kolekciju koja uključuje mnoštvo drapiranih haljina izradjenih posebnim tehnikama drapiranja. Naš favorit iz Ines Ateliera je double knot color block haljina koju možete pronaći u flag-ship radnji u Beogradu ili online .  

COAST

Pardon My French” , kolekcija Mine Krstić za brend Coast ostvarila je neverovatan uspeh ove godine. Nismo ni slutili da brend koji je započeo luksuznim kupaćim kostimima planira proširenje ponude i da će tako brzo evoluirati. Cut-out haljine koje su dominirale kolekcijom apsolutno su nas osvojile , a ovo je naš predlog :

MYKASH

Verovatno najveće otkriće ove godine nam je brend MYKASH . Jelena Mikašinović , dizajner koji stoji iza brenda insistira na glamuru i debitantskom kolekcijom “Midnight Euphory” vraća glamur sedamdesetih. Kombinacija kristalne mreže sa perjem naš je favorit. Kolekciju brenda MYKASH možete kupiti u showroomu brenda u Beogradu dok je Online shop u pripremi.