JACQUEMUS I NIKE PREDSTAVLJAJU NOVU KOLABORACIJU

Piše: Stefan Ristić
Fashion and Digital Editor

Jacquemusu nije strana sportska saradnja budući da se ranije udruživao sa brendovima kao što su Tekla i Nike kako bi kreirali neke od najpoželjnijih dodataka sezone. Ali sada se Jacquemus i Nike ponovo vraćaju na stare korake , još jednom predstavljajući francuski pogled na klasičnu siluetu Nike modela patika. Prošlogodišnja saradnja između brendova na Air Humara patikama u paleti od nekoliko boja, bila je veoma uspešna, tako da očekujemo da ovaj nastavak bude jednako poželjan sa Jacquemus Nike Air Force 1 modelima.

„Oduvek sam želeo da radim na Air Force 1 patikama , koje su za mene jedne od najpoznatijih Nike modela, sa šik i mekšim pogledom. Moja ambicija je bila da ponovo dizajniram  par sa minimalnog stanovišta, što bi omogućilo da se nose kao cipele sa odelom. Takođe su me mnogo inspirisale cipele za penjanje, posebno Nike Terra Ci ACG, koje sam sakupljao godinama“, rekao je dizajner Francuske modne kuće Simon Porte Jacquemus.

Uskoro ćete moći da ih se dočepate, jer se očekuje da će Jacquemus k Nike ‘J Force 1’ biti objavljen na Jacquemus web store-u od 13. juna, a preko Nikea od 20. juna.

Fotografije : Jacquemus