MILEY CYRUS NAJAVILA NOVI ALBUM “ENDLESS SUMMER VACATION”

Piše : Stefan Ristić
Fashion and Digital Editor

Miley Cyrus je otkrila da će njen novi album “Endless Summer Vacation” stići 10. marta preko njene nove izdavačke kuće, Columbia Records. Zapis, koji je Cyrus opisala kao “njeno ljubavno pismo L.A.” u najavi, biće nastavak “Plastic Hearts” iz 2020. Vest o “Endless Summer Vacation” došla je u prilogu teaser trailera koji sugeriše teme koje će se naći u nadolazećem albumu; jednominutni video prikazuje Cyrus koja recituje kratki dijalog preko raznih snimaka izbliza i vizuala Los Angelesa , kao što su talasanje vode, helikopter i oni mobilni tornjevi prerušeni u palme koji su raštrkani po celom gradu.

Muzika i slikeEndless Summer Vacationsluže kao odraz snage koju je pronašla u fokusiranju na svoje fizičko i mentalno blagostanje“, stoji u službenom saopštenju za javnost.

Album je snimljen u L.A.-u i produciran sa Kidom Harpoonom i Tylerom Johnsonom (koji su se nedavno proslavili radom na Harry’s Houseu Harryja Stylesa) zajedno sa Gregom Kurstinom i Mikeom WiLLom Made-It. “Endless Summer Vacation” biće dostupan globalno i digitalno kao i kod fizičkih prodavača. Obožavatelji sada mogu unapred naručiti više konfiguracija uključujući crni vinil, ekskluzivni crveni vinil i ekskluzivnu varijantu prozirnog vinila dostupnog samo na shop.mileycyrus.com. Tokom svog NBC specijala uživo, “Miley’s New Year’s Eve Party,” pevačica je najavila da će prvi singl s njenog albuma “Flowers” ​​izaći 13. januara. Takođe je zadirkivala obožavatelje s dva kratka video isečka koristeći “Flowers”, koji je sada dostupan na YouTubeu i društvenm mrežama.

Related