LUKSUZNI SKI RESORTOVI IDEALNI ZA ZIMSKE ODMORE

Tekst: Stefan Ristić
Fashion and Digital Editor

Skijanje, sport za odvažne planinare, brzo se razvilo u popularnu zimsku aktivnost za celu porodicu. Skijališta širom sveta odgovorila su dodavanjem hotela, restorana, zabavnog programa nakon skijanja i raznih aktivnosti kako u zatvorenom prostoru tako i na otvorenom. Za skijaše su, međutim, bitni sneg i teren planinske padine na savršenog pada za izvođenje skijaške aktivnosti. Pripremili smo popis najboljih skijališta , kao i najskupljih resortova koji izgledom i sadržajem daju prekopotrebnu dozu bega realnosti. Odlučite se za koju god opciju želite , jer na našoj listi nema greške!

Aman Le Mélézin - Courchevel 1850 - France

U srcu Les Trois Vallées, Aman Le Mélézin nudi jedinstveno skijaško iskustvo sa svim klasičnim tradicijama najboljih francuskih dvoraca. Uzdižući se na četiri sprata u vis da mirisom borova koji se izdižu iznad sela Courchevel 1850, hotel uživa u zavidnom okruženju izravno na Bellecôte Piste.

Van Resorta Aman Le Mélézin očekuju Vas fenomenalna priroda , ali i luksuzna shopping ponuda sela Courchevel 1850 u kome možete kupovati u prestižnim radnjama brendova poput Chanela , Diora , Monclera i drugih. 

Le Refuge de Solaise - Val d'isere - France

Le Refuge poseduje 34 sobe, tri velika luksuzna apartmana, kao i tradicionalnu utočišnu spavaonicu sa 14 kreveta. Sadržaji uključuju gurmanski restoran sa 300 mesta za sedenje, koktel bar, dvoranu za seminare i projekcije, kao i dečje igralište i spa sa bazenom od 23 metara koji je otvoren za javnost.

Posmatrajte zvezdano nebo izvanredne čistoće koje dominira pejzažom snega i leda. Osetite život u novom ritmu , okruženi grandioznim panoramama, u okruženju pošteđeni meteža od ostatka sveta. Le Refuge de Solaise za uživanje ​​u sreći u srcu prirode veličanstvene i gotovo ukroćene.

Kempinski Palace - St. Moriz - Switzerland

St. Moritz se nalazi u dolini Gornjeg Engadina na visini od 1822 metra nadmorske visine i u sredini trougla koji čine Zürich, Milano i München. Smešten u legendarnoj zgradi iz 1864., Grand Hotel des Bains Kempinski spaja elegantan evropski luksuz, pedantnu uslugu i velelepna mesta za eventove u švajcarskim Alpima. Doživite prekrasan planinski pejzaž i opustite se sa stilom.

228 soba i apartmana poziva vas da se prepustite alpskom luksuzu. Alpine Spa, sa saunom, bazenom i teretanom, nudi čisto opuštanje i opuštajuće wellness tretmane. U kulinarskim delikatesima možete uživati ​​u baru u predvorju i tri cenjena restorana, uključujući restoran Cà d’Oro sa dve Michelinove zvezdice. Usluge Kempinski White Glove implementirane su kako bi se osiguralo zdravo i sigurno okruženje za sve goste u svakom trenutku.

Related