Shakira u novoj Burberry kampanji!

Za potrebe nove Burberry kampanje, brend se odlučio na neočekivani potez angažmanom kolumbijske pop zvezde Shakire. 

Čemu se Shakira najviše veseli u ovo doba godine? “Usporavanju. Hrani. Slavlju života.”, istakla je u javnom obraćanju. Ovog Božića superzvezda tom popisu može dodati i povratak i gledanje svog debitantskog nastupa u velikoj modnoj kampanji.

Vlasnica globalnog hita “Hips Don’t Lie” zvezda je Burberryjeve svečane kampanje za 2022., uključujući kratki film pod nazivom The Night Before u kome se nalazi Shakira u prozirnoj haljini koja podseća na Met Gala look Lile Moss, dok korača po stolovima za ručavanje odevena u medium-braon tartan print legendarne britanske kuće.

“Iskreno sam oduševljena zbog ovoga – ovo je prvi put da radim ovakvu modnu kampanju, a Burberry je tako ikoničan brend”, kaže Shakira o svojoj ulozi u kampanji, u kojoj takođe glumi nigerijska mega-zvezda Burna Boy . “Za mene je Burberry personificirana i bezvremenska elegancija  – moda je svet koji se stalno menja i stalno se razvija”, nastavlja ona. “Burberry uspeva da evoluira vremenom, ali uvek zadržava svoj lični, otmeni stil.”

Related