VALENTINO PREDSTAVIO NOVU MINIOMALISTIČNU ‘ESSENTIALS’ KOLEKCIJU

Piše : Stefan Ristić
Fashion and Digital Editor

Nakon niza uspešnih izdanja i modnih revija iz prethodne godine , Valentinov povratak u 2023. počinje predstavljanjem muške kolekcije. Luksuzna italijanska modna kuća predstavlja svoju minimalističku kolekciju ‘Essentials‘ sa fantastičnim vizualima.

Sa idejom da formira besprekornu kapsulnu kolekciju, sličnu živopisnom “Pink PP” izgledu koji je obeležio 2022., Valentinova ‘Essentials’ kolekcija se savršeno uklapa sa nazivom i apsolutno je nenametljiva. Izradjena od materijala kao što su šifon, bogate kože i svile ostavljajući prostora da se komadi nose u svako godišnje doba.
Uz pomoć umetničkog direktora Tommasa Garnera i AI dizajnera Vittoria Maria Dal Masoa za ovu kampanju, neki istaknuti lookovi iz objavljenog lookbooka uključuju skrojene monohromatske komplete koji uključuju slobodnu kombinaciju košulje i pantalona  uparenih sa prepoznatljivom crnom kožnom ValentinoVbag torba preko ramena, dok u drugu ruku modna kuća predstavlja tamnoljubičaste i električno žute lookove stilski sličane prethodno spomenutoj monohromatskoj odjeći. Kolekcija ValentinoEssentials‘  dostupna je za kupovinu putem web stranice Valentino.

U nastavku pogledajte slike kampanje.

Related

MET GALA : FIRST MONDAY IN MAY

Prvi ponedeljak u maju vreme za Met gala i svetske zvezde da se pojave u Metropoliten muzeju umetnosti u Njojorku na najekstravagantnijoj noći mode.

BALMAIN RENAISSANCE COUTURE

Nova Balmain Couture kolekcija nastala je kao rezultat saradnje kreativnog direktora kuće Oliviera Rousteinga sa Beyonce.